Ondernemer > 3 Jaar

ZZP Business Coach

Ben jij al een tijd ondernemer en wil je de volgende stap maken?

Dan is dit het moment om naar je bedrijf te kijken en bewuste keuzes te maken! Samen met een ZZP Business Coach.

Tijdens het traject kijk ik met je mee! We leggen samen de basis voor succesvolle groei van jouw bedrijf en de volgende stap in je ondernemerschap. 

Ondernemerscoach

Wil jij het ook allemaal zelf doen?

Succesvolle ondernemers doen echt niet alles zelf. Dat klinkt logisch bij eigenaren van grote internationale bedrijven, maar het geldt net zo goed voor de lokale groei-ondernemers in Amersfoort. Toch lopen veel eigenaren van bedrijven en zzp’ers onverwachts tegen hun grenzen aan. Met desastreuze gevolgen voor de organisatie en henzelf. 

Herken jij dit ook?

 • Moeite met alle ballen hooghouden
 • Verhouding werk en privé niet meer in balans
 • Thuis krijg je de vraag of je ook nog eens voor het gezin aanwezig bent of als partner.
 • Een aantal klanten waar ik geen energie van krijg
 • Hoe maak ik mijn onderneming echt winstgevend
 • Veel nieuwe ideeën, maar welke zal succesvol zijn

Hoe ziet het ZZP Business coach traject eruit?

Gedurende deze periode hebben we elke maand een afspraak van 2 uur. We starten met een 1e sessie waarin we op zoek gaan naar jouw onderscheidende verhaal. Wat heb jij afgelopen jaren gerealiseerd, wat sloeg aan en wat bleef onduidelijk? Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Aan het einde van de eerste sessie staan jouw merkwaarden scherp en helder. Dit doen we met het “vind je klant spel”.

We hebben in totaal 6 sessies van ieder 2 uur. De sessies vinden in overleg plaats bij mij op kantoor in Amersfoort.

Gedurende het traject gaan we in ieder geval de volgende onderwerpen behandelen:

 • Wat zijn jouw merkwaarden?
 • Wie is je ideale klant?
 • Welke diensten bied je aan?
 • Hoe sluiten deze aan bij je doelgroep?
 • Met nieuwe energie werken aan de groei van jouw onderneming
 • Hoe onderscheid je jezelf?
 • Hoe presenteer je jezelf sterk?
 • De juiste werk/privé balans

Uiteraard is iedere ondernemer anders. Het business coach traject van de Ondernemersjump wordt aangepast aan jouw vraag en wensen.

Resultaat na het Business coach traject

Je weet helder waar je voor staat. Je weet wat jouw merkwaarden zijn en waarom jouw ideale klant voor jouw moet kiezen. Je hebt weer een betere balans tussen het ondernemen en privé leven. Je hebt gedurende het traject de stap richting groei ingezet. Je weet heel goed hoe je de juiste focus moet bewaren om van jouw bedrijf een succes te maken.

Business coach trajecten in de praktijk

MENO Volmer, STUDIO BULLSEYE
MENO Volmer, STUDIO BULLSEYE
Lees verder
Door met Michiel dit coachingstraject aan te gaan, heb ik een idee dat al lang op de plank lag eindelijk uitgevoerd.

Het waren flarden, maar na een paar keer samen gezeten te hebben werd het 1 geheel. Dit monde uit in een zeer geslaagde mailing die ik naar nieuwe klanten heb gestuurd. Hij denkt graag mee en weet je op een rustige en ongedwongen manier keuzes te laten maken.
Marcel Snippe, Indruk Massages
Marcel Snippe, Indruk Massages
Lees verder
Ik vond het prettig om met Michiel te sparren over het presenteren van mijzelf en mijn massagepraktijk. De manier waarop Michiel meedacht sprak mij aan.

De vragen die hij stelde hielpen mij om een verdiepingsslag te maken. Door de stapsgewijze opbouw van het traject werd duidelijk waar ik met mijn bedrijf sta en waar er ruimte is om mij beter te profileren.
Monique Westendorp, Foto Moque
Monique Westendorp, Foto Moque
Lees verder
Wat mij met name aanspreekt in de coaching stijl van Michiel is zijn kalme en vriendelijke benadering. Met mijn creatieve achtergrond en werk verlies ik nog wel eens focus en richting. Michiel laat zich niet van de wijs brengen, vraagt door en laat mij keuzes maken. Door nu een aantal zaken helder voor ogen te hebben en duidelijk te hebben wie mijn ideale klant is ben ik weer heel doelgericht aan de slag. Met als resultaat al meer nieuwe business en gerichte handvaten om structuur te houden.

Stabiel tot in de puntjes en daardoor ben ik in staat om richting te geven aan mijn businessplan. Als ik weer een keer wil sparren weet ik je te vinden!
Philippe Klerkx, De Uit-spanning
Philippe Klerkx, De Uit-spanning
Lees verder
Een coach traject op het juist moment. Michiel wist op een rustige doortastende wijze de kern te pakken en inzicht te hebben waar ik sta met mijn bedrijf. Een mooie combinatie van fysieke training en coaching.

Wekelijks aan de slag met mijn fysiek, even uit het hoofd en bezig zijn met mijn lichaam. Elke maand samen aan de slag met de stappen die ik wil maken met mijn bedrijf. Met als resultaat een sterker lichaam, meer energie en een duidelijk verhaal wie ik ben en waar ik voor sta!

Bedankt Michiel voor de helderheid en structuur ik heb nu weer een helder beeld waar ik voor sta en mijn toegevoegde waarde!
Jiske Reeskamp, de Yoga Coach
Jiske Reeskamp, de Yoga Coach
Lees verder
Transparant en helder is Michiel in staat om uiteen te zetten waar je staat, wat jou verder kan helpen en wat je daarvoor nodig hebt. In skills, maar ook als mens. Hij draagt een tastbaar traject aan met praktische tools en handvatten om zelf aan de slag te gaan. Schuwt daarin ook niet de pijnpunten te benoemen en laat veel ruimte voor eigen initiatief. Ik mocht met hem mee liften in zijn leertraject als coach: een welkome reis in ondernemerschap.

Dankjewel Michiel: ik wens jou en al je toekomstige cliënten een mooie trip vol expansie en mogelijkheden!
Vorige
Volgende

Ondernemerscoaching

ZZP Business Coach

Bel me terug verzoek