Ondernemerscoaching

Strategiesessie

Fysieke en mentale strategiesessies
Als ondernemer ben je vaak bezig met de toekomst en groei van je bedrijf. Maar wat als je geen zakenpartner hebt om te sparren over jouw ideeen?

Tijdens een strategiesessie ben ik jouw sparringspartner en luisterend oor. Of het nu gaat om personeelsproblematiek, groeipotentie of nieuwe ideeen. Vaak helpt het om daarover eens van gedachten te wisselen met een Ondernemerscoach.

 

strategiesessie amersfoort ondernemersjump

Soms heb je gewoon een sparringspartner nodig

Altijd alleen bezig zijn als ondernemer is soms best lastig. Wil je af en toe eens van gedachten wisselen over de vraagstukken waar jij tegenaan loopt als zelfstandige of MKB-er? In de waan van de dag vergeet je soms tijd te maken om goed na te denken waar je heen wilt met je bedrijf. In een uur of 3-4 tackelen we samen een specifieke uitdaging of zetten we de focus weer op scherp. 

Op een fantastische locatie bij het Klooster in Amersfoort gaan we aan de slag. Los van alle prikkels van buitenaf en de elementen van de natuur. Het voordeel van buiten zijn is dat je fris en helder kunt denken en met nieuwe ideeën verder kunt met je bedrijf. 

Het resultaat na een strategiesessie met een ondernemerscoach

Je hebt de tijd genomen om met behulp van een ondernemerscoach te kijken naar een of meer uitdagingen waar je al een tijd tegenaan loopt. Je hebt een specifieke uitdaging getakeld waar je de volgende dag gelijk mee aan de slag kan. 

Een dagdeel aan de slag met een specifiek vraagstuk voor € 399,-.

Strategiesessie in de praktijk

MENO Volmer, STUDIO BULLSEYE
MENO Volmer, STUDIO BULLSEYE
Lees verder
Door met Michiel dit coachingstraject aan te gaan, heb ik een idee dat al lang op de plank lag eindelijk uitgevoerd.

Het waren flarden, maar na een paar keer samen gezeten te hebben werd het 1 geheel. Dit monde uit in een zeer geslaagde mailing die ik naar nieuwe klanten heb gestuurd. Hij denkt graag mee en weet je op een rustige en ongedwongen manier keuzes te laten maken.
Marcel Snippe, Indruk Massages
Marcel Snippe, Indruk Massages
Lees verder
Ik vond het prettig om met Michiel te sparren over het presenteren van mijzelf en mijn massagepraktijk. De manier waarop Michiel meedacht sprak mij aan.

De vragen die hij stelde hielpen mij om een verdiepingsslag te maken. Door de stapsgewijze opbouw van het traject werd duidelijk waar ik met mijn bedrijf sta en waar er ruimte is om mij beter te profileren.
Monique Westendorp, Foto Moque
Monique Westendorp, Foto Moque
Lees verder
Wat mij met name aanspreekt in de coaching stijl van Michiel is zijn kalme en vriendelijke benadering. Met mijn creatieve achtergrond en werk verlies ik nog wel eens focus en richting. Michiel laat zich niet van de wijs brengen, vraagt door en laat mij keuzes maken. Door nu een aantal zaken helder voor ogen te hebben en duidelijk te hebben wie mijn ideale klant is ben ik weer heel doelgericht aan de slag. Met als resultaat al meer nieuwe business en gerichte handvaten om structuur te houden.

Stabiel tot in de puntjes en daardoor ben ik in staat om richting te geven aan mijn businessplan. Als ik weer een keer wil sparren weet ik je te vinden!
Philippe Klerkx, De Uit-spanning
Philippe Klerkx, De Uit-spanning
Lees verder
Een coach traject op het juist moment. Michiel wist op een rustige doortastende wijze de kern te pakken en inzicht te hebben waar ik sta met mijn bedrijf. Een mooie combinatie van fysieke training en coaching.

Wekelijks aan de slag met mijn fysiek, even uit het hoofd en bezig zijn met mijn lichaam. Elke maand samen aan de slag met de stappen die ik wil maken met mijn bedrijf. Met als resultaat een sterker lichaam, meer energie en een duidelijk verhaal wie ik ben en waar ik voor sta!

Bedankt Michiel voor de helderheid en structuur ik heb nu weer een helder beeld waar ik voor sta en mijn toegevoegde waarde!
Jiske Reeskamp, de Yoga Coach
Jiske Reeskamp, de Yoga Coach
Lees verder
Transparant en helder is Michiel in staat om uiteen te zetten waar je staat, wat jou verder kan helpen en wat je daarvoor nodig hebt. In skills, maar ook als mens. Hij draagt een tastbaar traject aan met praktische tools en handvatten om zelf aan de slag te gaan. Schuwt daarin ook niet de pijnpunten te benoemen en laat veel ruimte voor eigen initiatief. Ik mocht met hem mee liften in zijn leertraject als coach: een welkome reis in ondernemerschap.

Dankjewel Michiel: ik wens jou en al je toekomstige cliënten een mooie trip vol expansie en mogelijkheden!
Vorige
Volgende

Ondernemerscoaching

Strategiesessie

Bel me terug verzoek