Ondernemerscoaching

Ondernemerscoach

Ga je starten of ben je al actief als ondernemer?
Vanaf het moment dat je jezelf inschrijft bij de Kamer van Koophandel ben je ondernemer. Ineens moet je alles kunnen en alles tegelijk. Het bouwen van een website, jezelf verkopen maar ook je administratie. Wie is nu eigenlijk je doelgroep en hoe bepaal je jouw tarief?

Iedere ondernemer start in het vakgebied waar passie en kunde elkaar vinden. Maar ondernemerschap is zoveel meer.

Ondernemerscoach

Ga je starten?

 • Je hebt een goed idee, maar hoe geef je dat vorm?
 • Moet je je nu al inschrijven bij de Kamer van Koophandel of pas als je klanten hebt?
 • Welke bedrijfsnaam kies je?
 • Hoe onderscheid je jezelf van je concurrenten?
 • Wie is je ideale klant?
 • Welke prijzen ga je hanteren
 • Welke diensten ga je aanbieden


Allemaal vragen die je als ondernemer hebt en hoe handig zou het zijn om iemand te hebben die je daarbij begeleidt, ondersteund en zelf ook al deze vragen heeft gesteld.

Een ondernemerscoach traject is de manier om van jouw bedrijf een vliegende start te laten maken.

Ben je al gestart?

 • Je merkt dat je opeens alles moet kunnen, webdesigner, boekhouder, marketingspecialist en ook nog iets met sociale media.
 • Maar wat is jouw onderscheidend vermogen
 • Waarom moeten klanten voor jou kiezen?
 • Hanteer ik de juiste prijzen?
 • Hoe ga ik nu echt groei realiseren?
 • Je merkt dat de start van jou bedrijf toch anders is gelopen dan je had verwacht en zoekt iemand die je hierbij kan coachen.

Met het ondernemerscoach traject van Ondernemersjump gaan we al jouw vragen beantwoorden en zetten we een sprint richting groei in gang!

Hoe ziet het ondernemerscoach traject eruit?

We starten met een eerste sessie waarin we kijken naar wie je bent en wat jouw onderscheidend vermogen is. Na deze 1e sessie spreken we elke maand af om te sparren en monitoren we je vooruitgang. Ook kijken we naar jouw website en sociale media.

We hebben in totaal 6 sessies van ieder 2 uur. De sessies vinden in overleg plaats bij mij op kantoor in Amersfoort.

Gedurende het traject gaan we in ieder geval de volgende onderwerpen behandelen:

 • Wat zijn jouw merkwaarden?
 • Wie is je ideale klant?
 • Welke diensten bied je aan?
 • Hoe sluiten deze aan bij je doelgroep?
 • Wie zijn jouw concurrenten?
 • Hoe onderscheid je jezelf?
 • Hoe presenteer je jezelf?
 • Welk netwerk kan je inzetten om naamsbekendheid te krijgen

Uiteraard is iedere ondernemer anders. Het ondernemerscoach traject van de Ondernemersjump wordt aangepast aan jouw vragen en wensen.

Resultaat na het ondernemerscoach traject

Jouw ondernemersvaardigheden zijn zichtbaar verbeterd. Je weet wat jouw merkwaarden zijn en waarom jouw ideale klant voor jou moet kiezen. Je krijgt inzichten en handvatten die je nodig hebt om jouw zakelijke netwerk uit te breiden om zo jouw onderneming te laten groeien. Alle ondernemers werkzaamheden schrikken je niet meer af en je weet heel goed hoe je de juiste focus moet bewaren om van jouw bedrijf een succes te maken.

ONdernemerscoach trajecten in de praktijk

MENO Volmer, STUDIO BULLSEYE
MENO Volmer, STUDIO BULLSEYE
Lees verder
Door met Michiel dit coachingstraject aan te gaan, heb ik een idee dat al lang op de plank lag eindelijk uitgevoerd.

Het waren flarden, maar na een paar keer samen gezeten te hebben werd het 1 geheel. Dit monde uit in een zeer geslaagde mailing die ik naar nieuwe klanten heb gestuurd. Hij denkt graag mee en weet je op een rustige en ongedwongen manier keuzes te laten maken.
Marcel Snippe, Indruk Massages
Marcel Snippe, Indruk Massages
Lees verder
Ik vond het prettig om met Michiel te sparren over het presenteren van mijzelf en mijn massagepraktijk. De manier waarop Michiel meedacht sprak mij aan.

De vragen die hij stelde hielpen mij om een verdiepingsslag te maken. Door de stapsgewijze opbouw van het traject werd duidelijk waar ik met mijn bedrijf sta en waar er ruimte is om mij beter te profileren.
Monique Westendorp, Foto Moque
Monique Westendorp, Foto Moque
Lees verder
Wat mij met name aanspreekt in de coaching stijl van Michiel is zijn kalme en vriendelijke benadering. Met mijn creatieve achtergrond en werk verlies ik nog wel eens focus en richting. Michiel laat zich niet van de wijs brengen, vraagt door en laat mij keuzes maken. Door nu een aantal zaken helder voor ogen te hebben en duidelijk te hebben wie mijn ideale klant is ben ik weer heel doelgericht aan de slag. Met als resultaat al meer nieuwe business en gerichte handvaten om structuur te houden.

Stabiel tot in de puntjes en daardoor ben ik in staat om richting te geven aan mijn businessplan. Als ik weer een keer wil sparren weet ik je te vinden!
Philippe Klerkx, De Uit-spanning
Philippe Klerkx, De Uit-spanning
Lees verder
Een coach traject op het juist moment. Michiel wist op een rustige doortastende wijze de kern te pakken en inzicht te hebben waar ik sta met mijn bedrijf. Een mooie combinatie van fysieke training en coaching.

Wekelijks aan de slag met mijn fysiek, even uit het hoofd en bezig zijn met mijn lichaam. Elke maand samen aan de slag met de stappen die ik wil maken met mijn bedrijf. Met als resultaat een sterker lichaam, meer energie en een duidelijk verhaal wie ik ben en waar ik voor sta!

Bedankt Michiel voor de helderheid en structuur ik heb nu weer een helder beeld waar ik voor sta en mijn toegevoegde waarde!
Jiske Reeskamp, de Yoga Coach
Jiske Reeskamp, de Yoga Coach
Lees verder
Transparant en helder is Michiel in staat om uiteen te zetten waar je staat, wat jou verder kan helpen en wat je daarvoor nodig hebt. In skills, maar ook als mens. Hij draagt een tastbaar traject aan met praktische tools en handvatten om zelf aan de slag te gaan. Schuwt daarin ook niet de pijnpunten te benoemen en laat veel ruimte voor eigen initiatief. Ik mocht met hem mee liften in zijn leertraject als coach: een welkome reis in ondernemerschap.

Dankjewel Michiel: ik wens jou en al je toekomstige cliënten een mooie trip vol expansie en mogelijkheden!
Previous
Next

Ondernemerscoaching

Ondernemerscoach

Bel me terug verzoek