Ondernemers coaching

Vitaal sterk

Ondernemen is topsport. Dat betekent dat jij fit en vitaal moet zijn om elke dag weer het maximale uit jezelf te halen. Maar hoe bereik je dat? Is dit het juiste moment om naar je bedrijf te kijken en vitale keuzes te maken om een stabiele en sterke volgende stap te maken? Elke week zien we elkaar om te werken aan jouw persoonlijke fysieke sterke basis. We trainen samen en sparren over je ondernemers vraagstukken.

Is dit het moment om naar je bedrijf te kijken en bewuste keuzes te maken? Waarschijnlijk wel. Tijdens het traject kijk ik met je mee, en leggen we samen de basis voor succesvolle groei en de volgende stap in je ondernemerschap.

ondernemers coaching vitaal sterk

Coaching voor lijf en bedrijf

Succesvolle ondernemers doen echt niet alles zelf. Dat klinkt logisch bij eigenaren van grote internationale bedrijven, maar het geldt net zo goed voor de lokale groei-ondernemers in Amersfoort. Toch lopen veel eigenaren van bedrijven en zzp’ers onverwachts tegen hun grenzen aan. Met desastreuze gevolgen voor de organisatie en henzelf. 

Herken jij dit ook?

 • Fysiek uitgeput zijn, elke avond uitgeteld op de bank liggen
 • Verhouding werk en privé niet meer in balans
 • Thuis krijg je de vraag of je ook nog eens voor het gezin aanwezig bent of als partner.
 • Een aantal opdrachten waar je geen energie van krijgt
 • Hoe maak ik mijn onderneming echt winstgevend
 • Hoe presenteer ik mijzelf met een vitaal sterk lichaam
 • Veel nieuwe ideeën, maar welke zal succesvol zijn

HOE ZIET HET ondernemers COACH TRAJECT ERUIT?

We gaan samen een half jaar aan de slag. We starten met een sessie om jouw hulpvraag te beantwoorden. Elke week werken we aan een fysiek en mentaal krachtig lichaam. Elke maand hebben we een afspraak om de volgende stappen te maken in jouw onderneming. Hoe bereik je jouw ideale klant, zijn de merkwaarden nog helder en kan je jezelf nog scherper presenteren in de markt.

Gedurende het traject gaan we in ieder geval de volgende onderwerpen behandelen:

 • Wat zijn jouw merkwaarden?
 • Wie is je ideale klant?
 • Welke diensten bied je aan?
 • Hoe sluiten deze aan bij je doelgroep?
 • Met nieuwe energie werken aan de groei van jouw onderneming
 • Weer een fysiek sterk lichaam, jezelf met energie en power presenteren
 • Hoe onderscheid je jezelf?
 • De juiste werk/privé balans

Uiteraard is iedere ondernemer anders. Het ondernemers coaching traject coaching & vitaal sterk van Ondernemersjump wordt aangepast aan jouw vraag en wensen.

Resultaat na het ondernemerscoach traject vitaal en sterk

Je hebt een krachtig en fysiek lichaam, waarmee je jezelf sterk kan presenteren. Je weet helder waar je voor staat. Je weet wat jouw merkwaarden zijn en waarom jouw ideale klant voor jouw moet kiezen. Je hebt weer een betere balans tussen het ondernemen en privé leven. Je hebt gedurende het traject een sprint richting groei ingezet. Je weet heel goed hoe je de juiste focus moet bewaren om van jouw bedrijf een succes te maken.

Met het ondernemers coaching traject van Ondernemersjump zet je concrete stappen naar groei

Ondernemerscoaching

Ondernemers Coaching & Vitaal sterk

MENO Volmer, STUDIO BULLSEYE
MENO Volmer, STUDIO BULLSEYE
Lees verder
Door met Michiel dit coachingstraject aan te gaan, heb ik een idee dat al lang op de plank lag eindelijk uitgevoerd.

Het waren flarden, maar na een paar keer samen gezeten te hebben werd het 1 geheel. Dit monde uit in een zeer geslaagde mailing die ik naar nieuwe klanten heb gestuurd. Hij denkt graag mee en weet je op een rustige en ongedwongen manier keuzes te laten maken.
Marcel Snippe, Indruk Massages
Marcel Snippe, Indruk Massages
Lees verder
Ik vond het prettig om met Michiel te sparren over het presenteren van mijzelf en mijn massagepraktijk. De manier waarop Michiel meedacht sprak mij aan.

De vragen die hij stelde hielpen mij om een verdiepingsslag te maken. Door de stapsgewijze opbouw van het traject werd duidelijk waar ik met mijn bedrijf sta en waar er ruimte is om mij beter te profileren.
Monique Westendorp, Foto Moque
Monique Westendorp, Foto Moque
Lees verder
Wat mij met name aanspreekt in de coaching stijl van Michiel is zijn kalme en vriendelijke benadering. Met mijn creatieve achtergrond en werk verlies ik nog wel eens focus en richting. Michiel laat zich niet van de wijs brengen, vraagt door en laat mij keuzes maken. Door nu een aantal zaken helder voor ogen te hebben en duidelijk te hebben wie mijn ideale klant is ben ik weer heel doelgericht aan de slag. Met als resultaat al meer nieuwe business en gerichte handvaten om structuur te houden.

Stabiel tot in de puntjes en daardoor ben ik in staat om richting te geven aan mijn businessplan. Als ik weer een keer wil sparren weet ik je te vinden!
Philippe Klerkx, De Uit-spanning
Philippe Klerkx, De Uit-spanning
Lees verder
Een coach traject op het juist moment. Michiel wist op een rustige doortastende wijze de kern te pakken en inzicht te hebben waar ik sta met mijn bedrijf. Een mooie combinatie van fysieke training en coaching.

Wekelijks aan de slag met mijn fysiek, even uit het hoofd en bezig zijn met mijn lichaam. Elke maand samen aan de slag met de stappen die ik wil maken met mijn bedrijf. Met als resultaat een sterker lichaam, meer energie en een duidelijk verhaal wie ik ben en waar ik voor sta!

Bedankt Michiel voor de helderheid en structuur ik heb nu weer een helder beeld waar ik voor sta en mijn toegevoegde waarde!
Jiske Reeskamp, de Yoga Coach
Jiske Reeskamp, de Yoga Coach
Lees verder
Transparant en helder is Michiel in staat om uiteen te zetten waar je staat, wat jou verder kan helpen en wat je daarvoor nodig hebt. In skills, maar ook als mens. Hij draagt een tastbaar traject aan met praktische tools en handvatten om zelf aan de slag te gaan. Schuwt daarin ook niet de pijnpunten te benoemen en laat veel ruimte voor eigen initiatief. Ik mocht met hem mee liften in zijn leertraject als coach: een welkome reis in ondernemerschap.

Dankjewel Michiel: ik wens jou en al je toekomstige cliënten een mooie trip vol expansie en mogelijkheden!
Vorige
Volgende

Ondernemerscoaching

Ondernemers Coaching & Vitaal sterk

Bel me terug verzoek