Over mij

Mijn naam is Michiel van der Linden. Het ondernemersbloed zat er al vanaf jongs af aan in. Ik groeide op in een gezin met eigen winkels. Na de middelbare detailhandelsschool en de opleiding Retail management ging ik aan het werk op inkoop bij een grootwinkelbedrijf. Na deze eerste ervaring maakte ik de keuze om op een andere plek in het distributiekanaal aan de slag te gaan: bij de leveranciers. Ik was bij twee familiebedrijven actief in de productontwikkeling en inkoop en reisde voor mijn werk door Europa en Azië.

Ik had met alle lagen binnen organisaties contact. Zowel op de werkvloer, om mee te kijken met de productie van nieuwe concepten, als met directies. Het was een geweldige periode, maar toch kriebelde er iets.

Naast mijn baan startte ik met de opleiding personal trainer. Ik wilde actie ondernemen, fysiek en zakelijk. Bovendien ben ik een buitenmens. Weer of geen weer. Buiten kan ik even alles loslaten en nieuwe energie opdoen. Geregeld ga ik er in de vroege ochtend op uit, in alle stilte genieten van de natuur en van de seizoenen. Door mijn werk ben ik nu meer buiten dan binnen. Sneller-Fit is mijn bedrijf, maar het is ook de filosofie waarmee ik werk. Elke dag nog ben ik blij met mijn keuze. Ik voel me energiek en zit boordevol ideeën. En dat merk ik ook bij veel van mijn cursisten.

Met de achtergrond in de Retail, bij familiebedrijven, ervaring in Europa & Azië en als fysieke coach maakt het dat ik om kan gaan met alle branches. Hierdoor kan ik doelgericht schakelen en zien waar je klant behoefte aan heeft. Dit is de ervaring die ik meeneem om jouw nieuwe energie te geven in je onderneming. Wil jij de volgende stap zetten naar groei met je onderneming?